NaslovnicaVijestiPredsjednik Brescie razočaran: Bez dlake na jeziku govorio o Balotelliju i njegovom...

Predsjednik Brescie razočaran: Bez dlake na jeziku govorio o Balotelliju i njegovom ponašanju

Brescia je novi klub u karijeri Maria Balotellia kojem zloglasni napadač neće ostati u lijepom sjećanju. Dolazak je počeo s mnogo medijske pompe a završio se sa velikim razočarenjem.

Balotelli frustriran

Napadač Brescie Mario Balotelli nije pojavio na prvom treningu nakon pauze zbog korone, pa se klub pitao što se događa s njim, gdje je i koji su mu planovi s klubom. Kako se ispostavilo, Brescia je dobila odgovore, ali nažalost ne one koje je očekivala. Predsjednik kluba Massimo Cellino priznao je da Balotellija više nije u Bresciji i da napušta klub.

Transfer glasine: Jude Bellingham odbio United jer želi u Njemačku, Chilwell na meti još jednog velikana, Lovren napušta Liverpool

“Želio bih izbjeći tužbe i suđenja, a slučaj Balotellija bio je još više napuhan jer trenutno nema nogometa i nemamo puno drugih tema za razgovarati. Balotelli je čudan momak. Glava mu više nije s nama i zato mislim da je njegov oproštaj konačan. Svo vrijeme u karijeri je radio ovakve stvari, vjerojatno zato što je anarhičan”, rekao je Cellino.

Balotelli je ostavio solidan dojam na terenu, postigavši ​​pet golova u 19 nastupa, ali ipak nije mogao spriječiti manje ili više neizbježan ispadanje Brescie u Serie B.

“U slučaju ispadanja u Serie B, ugovor bi mu automatski bio raskinut, pa će s obzirom na naš trenutni status uskoro postati slobodan agent. Balotellija nismo doveli samo zbog medijske pompe, stvarno smo vjerovali da može puno pridonijeti našem timu.  Tako sam se nadao da će u Bresciji izgraditi nešto novo za sebe ali njegov problem je u glavi i očito se ne mijenja sa sazrijevanjem. Kasnio je na treninge, svađao se… Razočarani smo a i on bi trebao jer uskoro puni 30 godina a ponaša se kao tinejdžer “, dodao je Cellino.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!