NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Jude Bellingham odbio United jer želi u Njemačku, Chilwell na...

Transfer glasine: Jude Bellingham odbio United jer želi u Njemačku, Chilwell na meti još jednog velikana, Lovren napušta Liverpool

Prvenstva u najjačim ligama trebaju da se nastave svaki čas. Nijemci već igraju punom parom, Francuzi su završili prvenstvo, dok se ostale tri lige vraćaju u narednom mjesecu. Kraj ligaških takmičenja znači jednu stvar – fokus na transfer rok, koji bi mogao biti jedna od najzanimljivih u zadnje vrijeme s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo.

LOVREN IPAK NAPUŠTA

Veliki engleski talenat i nogometaš Birmingham Cityja Jude Bellingham ovog bi ljeta radije prešao u Dortmund nego u Maanchester United, tvrdi Birmingham Mail. Šesnaestogodišnjak je ove sezone impresionirao u sredini terena za klub kojij se takmiči u Championshipu – zbog čega su ga selili na Old Trafford. Čini se kako je ipak izabrao krenuti putem Jadona Sancha.

Nakon što su izgubili u borbi za Wernera, Liverpool pronašao novu ambicioznu metu

Branitelj Leciester Cityja Ben Chilwell privukao je interes i iz Manchester Cityja, tvrdi Telegraph. Lijevi bek je dovođen u vezu s prelaskom u Chelsea, no čini se da jekipa Pepa Guardiole također spremna poslati ponudu za njega. Međutim, prepreka bi mogla biti Leciesterova potraživanja koja bi trebala biti blizu 85 milijuna funti koje su dobili od Manchester Uniteda za Harryja Maguirea.

Roma je zainteresirana za potpis veznjaka Liverpoola Dejana Lovrena – javlja Gazzetta dello Sport. Talijanski divovi planiraju dovesti Hrvata ako ne uspiju potpisati Chrisa Smallinga iz Manchester Uniteda koji je na posudbi u Rimu. Lovren je izgubio mjesto u timu od dolaska Virgila van Dijka na Anfield u siječnju 2018. godine.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!