NaslovnicaVijestiPredsjednik Napolija: "Pokradeni smo protiv Intera"

Predsjednik Napolija: “Pokradeni smo protiv Intera”

“Nakon ovakvog suđenja, osjećamo se kao da smo pokradeni”, izjavio je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis, izražavajući nezadovoljstvo nakon poraza talijanskog nogometnog prvaka od Intera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Milanski klub je ostvario uvjerljivu pobjedu od 3-0 u Napulju, potvrdivši tako vodeću poziciju na tablici. Inter drži prvo mjesto s 35 bodova, slijedi Juventus s 33 bodova, dok je Milan na trećem mjestu s 29 bodova. Napoli se trenutačno nalazi na petom mjestu s čak jedanaest bodova zaostatka u odnosu na Inter.

“Davide Massa, sudac utakmice, nije imao dobru noć. Učinio je nekoliko ključnih pogrešaka, a sve su se odrazile na naš rezultat. To je imalo značajan utjecaj na konačni ishod”, izjavio je predsjednik Napolija, istovremeno pozivajući na reakciju vodećih figura talijanskog nogometa i sudačke komisije zbog događaja na stadionu Diega Maradone.

De Laurentis je istovremeno naložio novom treneru svoje momčadi, Walteru Mazzarriju, da se u potpunosti suzdrži od izlaska pred novinare. Prema njegovim riječima, novi trener Napolija bio je još više bijesan od njega nakon suđenja na derbiju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!