NaslovnicaVijestiPredsjednik Nice ima revolucionarnu ideju koja se tiče novog kalendara takmičenja pod...

Predsjednik Nice ima revolucionarnu ideju koja se tiče novog kalendara takmičenja pod okriljem FIFA-e

Predsjednik nogometnog kluba Nica, Jean-Pierre Rivere predložio je radikalne promjene u kalendaru nogometne sezone, uzimajući u obzir razdoblje koje je vodi sve do početka Svjetskog prvenstva u Kataru.

Predsjednik francuskog prvoligaša Nice, Jean-Pierre Rivera, ponudio je novu ideju kako će nogomet prevladati krizu, zbog čega je trenutno nemoguće procijeniti kada i kako će se trenutna sezona moći nastaviti ili završiti. U intervjuu za L’Equipe, Rivere je razmišljao dugoročno i ponudio teoriju koja bi u potpunosti okrenula ustaljeni nogometni kalendar u Europi naglavačke.

UEFA ima dvije opcije za završetak nogometne sezone

“Naravno da bismo svi željeli završiti sezonu, ali što ako to nije moguće? Ne gledamo samo trenutnu sezonu, već ćemo pokušati izgledati skladnije tijekom sljedeće tri sezone. Svjetsko prvenstvo 2022. održat će se u Kataru između 21. i 18. studenog. Moja ideja je prilagoditi se činjenici da će ovaj turnir biti organiziran u jedinstveno vrijeme i tako se već prilagoditi nepoznanicama s kojima se danas suočavamo. Predlažem da uzmemo sve potrebno i tekuću sezonu završavamo u listopadu ili studenom i započinjemo novu sezonu u veljači sljedeće godine. Tada bismo integrirali Europsko prvenstvo u lipnju u kalendar i sljedeću sezonu bi završili u listopadu” rekao je Rivereu.

Ideja koja nije uopše loša, ali postavlja se pitanje kako bi se poslije stvari vratile u “kalendarsku normalu”?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!