NaslovnicaVijestiPREGOVORI U TIJEKU: Zvijezda očajnički želi u Arsenal - Unai Emery ga...

PREGOVORI U TIJEKU: Zvijezda očajnički želi u Arsenal – Unai Emery ga dočekuje raširenih ruku!

Unatoč rekordnoj ponudi za Celticovog Kieran Tierneyu, nema naznaka da je trenutno dogovoren transfer. Unai Emery očajnički želi postići dogovor.

PREGOVORI U TIJEKU

Express je izviejstio da je Unai Emery odlučan potpisati škotskog internacionalca i rekao je odboru Arsenala da se vrate sa većom ponudom nakon što je prva odbijena.

Unatoč drugoj ponudi koju je Celtic odbio, The Express navodi kako će razgovori da se nastave ovog tjedna.

Vijest slijedi nakon što je The Sun izvijestio da Tierney želi napraviti transfer u Arsenal.

Ovaj transfer bi Arsenala vjerojatno koštao u regiji od 45 milijuna funti, s tim da Express tvrdi da Celtic želi barem 25 milijuna funti za igrača , a The Sun je prošli mjesec rekao da Arsenal priprema ugovor od 20 milijuna funti za zvijezdu Celtica.

Naknada za transfer bi Tierneya učinila najskupljim škotskim nogometašem svih vremena.

Unatoč tome što ima samo 22. godine, Tierney je osvojio 11 glavnih trofeja sa Celticom i izgleda spreman napraviti transfer u Premier ligu.

Čini se da je Celtic postavio cijenu i igrač želi otići, sada je sve na Arsenalu da odluči hoće li ga platiti.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!