NaslovnicaVijestiPremier liga od sljedeće sezone uvodi vrlo važnu promjenu pravila

Premier liga od sljedeće sezone uvodi vrlo važnu promjenu pravila

Premier liga je uvela vrlo važnu promjenu pravila od natjecateljske sezone 2023/2024. Prema novim pravilima, jedna momčad više neće smjeti igrati dvije utakmice u razmaku manjem od 48 sati, što je često bio slučaj oko Božića i Nove godine. Uz to, uvodi se i stanka od 13. do 20. siječnja kako bi se igrači odmorili.

“Ne možemo trenirati. Imamo samo regeneraciju i pripremu za sljedeću utakmicu. Boxing Day je sjajna tradicija, ali apsolutno je nemoguće igrati utakmice 26. pa 28. prosinca. Ne mogu vjerovati da je to još uvijek uobičajeno u Engleskoj”, rekao je Jurgen Klopp prošle godine i molbe su mu sada uslišene.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Premier liga je objavila i datume početka i završetka sljedeće sezone, nakon koje će se u Njemačkoj igrati Europsko prvenstvo. Nova sezona Premier lige počet će 12. kolovoza i trajat će do 19. svibnja, nakon čega će se početi okupljati reprezentacije.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!