NaslovnicaVijestiPremiership bi se uskoro mogao igrati na najmanjem stadionu ikada

Premiership bi se uskoro mogao igrati na najmanjem stadionu ikada

Engleski drugoligaš Luton Town uspješno je izborio finalnu utakmicu protiv Coventryja s ciljem povijesnog ulaska u Premiership. Ostvari li se taj cilj, klub bi imao najmanji stadion u povijesti natjecanja.

Kenilworth Road, sa svojim kapacitetom od samo 10.356 gledatelja, izaziva posebnu pažnju zbog svoje iznimne lokacije jer je smješten u neposrednoj blizini mnogih obiteljskih kuća.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Jedna od značajki stadiona je i ulaz na Oak Stand, s kojeg se s stepenica pruža pogled na kuće i dvorišta okolnih stanovnika.

@jordanevans1606

Everyone should experience Kenilworth Road at least once in their life 😅 #luton #lutontown #kenilworthroad #football #footballstadium

♬ original sound – Jordan Evans

Prema izvještajima engleskih medija, postoji upitnost hoće li Luton dobiti odobrenje za igranje u Premiershipu na Kenilworth Roadu. Klub bi, naime, morao uložiti više od 10 milijuna eura u prilagodbu stadiona prema zahtjevima lige.

Iz tog bi razloga izbor mogao pasti i na stadion u tridesetak kilometara udaljenom Milton Keynesu na kojem svoje utakmice igra MK Dons, klub koji je ove sezone ispao iz treće u četvrtu englesku ligu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!