NaslovnicaVijestiPreokret u slučaju Davida De Gee: Ništa od novog ugovora, probleme stvara...

Preokret u slučaju Davida De Gee: Ništa od novog ugovora, probleme stvara agent Španjolca

David De Gea još uvijek drži Manchester United u neizvjesnom položaju. Na Old Traffordu su pripremili izvanredan financijski paket, ali ostali su ostali iznenađeni jer nisu postigli dogovora sa agentom vratara.

najbolji sastav

Automatsko produljenje ugovora na godinu dana (do 2020.) u novembru bilo je spas za Manchester United u slučaju golmana Davida De Gee. Na Old Traffordu su tako sebi kupili vrijeme, ali su u međuvremenu nastavili s aktivnostima kako bi uvjerili igrača da potpiše novi ugovor. Za sada neuspješno iako se do prije nekoliko dana činilo suprotno.

U Španiji odlučili: Od naredne sezone ćemo igrati “final four”

ESPN izvješćuje da se igrač kojeg u klubu veoma cijene te ga smatraju jednim od najboljih igrača kluba, načelno složio s ponuđenom tjednom plaćom od 350.000 funti, ali stvar se zakomplicirala sa njegovim agentom.

Dogovor, iako bi 28-godišnji španjolski golman postao jedan od najbolje plaćenih nogometaša u klubu (Alexis Sanchez i Paul Pogba bi bili jedini plaćeniji), još uvijek nije postignut. Agent želi zaraditi još više novca, bez obzira na činjenicu što bi ponuđeni “paket” De Geinog petogodišnjeg ugovora Španjolcu čak 90 milijuna funti.

Ipak, treba napomenuti da De Gea zapravo i nema gdje. Klub, koji ga je želio u svojim redovima, Real Madrid sada ima Courtoisa, dok ostali veliki klubovi koji bi možda bili interesantni De Gei su odlično popunjeni na vratarskim pozicijama.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!