NaslovnicaVijestiPreslab za Real Madrid, dovoljno dobar za velikana iz Italije?!

Preslab za Real Madrid, dovoljno dobar za velikana iz Italije?!

Sasvim je sigurno će se napadač Reala Luka Jović na ljeto često vrtiti po medijima koji će zbog njegovih loših partija u Realu, početi da mu traže novi klub. No, možda neće biti potreban cijeli cirkus i pompa oko toga jer se zainteresirani klub već pojavio.

Čekao ga je Zinedine Zidane, pružao mu prilike, ali Luka Jović nije uspio zadovoljiti odnosno ubijediti trenera Real Madrida. Pitanje je hoće li Srbin sljedeće sezone još nositi bijeli dres madridskog velikana nije jasno, ali jasno je da sa njime u klubu nisu zadovoljni.

Transfer glasine: Chelsea kreće u lov na jednog od najboljih golmana na svijetu, Alex Telles od ljeta u Londonu, Aguero bi mogao napustiti City

Dugo se u medijima spekulira o njegovoj budućnosti, koja bi se, kako sada stvari stoje, mogla nastaviti u Italiji.

Napoli je zainteresiran za Jovića, koji ima veliko i dobro iskustvo s bivšim igračima Reala. Talijani su već pokazali interes, a s obzirom na igračevu plaću i naknadu, vjeruje se da će to prvenstveno biti posudba, a u budućnosti ko zna. Nije isključeno da se Jović vrati u Real, ako bude pružao partije kakve recimo u Napoliju pruža, bivši igrač Reala, Jose Callejon.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!