NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea kreće u lov na jednog od najboljih golmana na...

Transfer glasine: Chelsea kreće u lov na jednog od najboljih golmana na svijetu, Alex Telles od ljeta u Londonu, Aguero bi mogao napustiti City

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Chelsea prati situaciju oko golmana Barcelone Marc-Andre ter Stegen u nadi da će upravo on biti potencijalni naslijendik Kepa Arrizabalage, prenosi Express. Vratar Ajaxa Andre Onana i Gianluigi Donnarumma iz Milana također re pojavljuju kao realnije opcije, ali navodna svađa između Ter Stegena i Lionela Messija mogla bi značiti da je Nijemac neočekivano dostupan na tržištu.

(VIDEO): Čudesna intervencija Milnera, spriječio siguran gol Bournemoutha!

Chelsea i Leicester City razmatraju ljetnu ponudu za defanzivca Porta Alexa Tellesa. Lijevi bek bio bi zamjena za Marcosa Alonsa za kojeg se ovog ljeta očekuje da napusti Stamford Bridge. No, Leicester je također zainteresiran za potpis Brazilca a novi klub za njegove usluge mora da izdvoji 40 milijuna eura.

Zinedine Zidane od sljedeće sezone novi menadžer Juventusa?

Ako se potvrdi dvogodišnja suspenzija od strane UEFA-e za ekipu Manchester Cityja, klub će možda dopustiti Sergiju Aguerou da napusti Manchester ovog ljeta, javlja The Sun. Iako je Pep Guardiola željan zadržati svoj sastav bez obzira na konačnu odluku UEFA-e, City je svjestan da se Aguero bliži kraju svoje karijere te su spremni da se solidarišu i dopuste svojoj legendi da napusti klub kako bi se borio za evropske titule. Atletico Madrid se spominje kao potencijalni kupac.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!