NaslovnicaVijestiPretučen reprezentativac Engleske Danny Drinkwater! Šokantne fotografije stižu sa Otoka!

Pretučen reprezentativac Engleske Danny Drinkwater! Šokantne fotografije stižu sa Otoka!

Veznjak reprezentacije Engleske i Chelseaja, koji kao posuđeni nogometaš brani boje Burnleya, bio je sudionik tuče u Manchesteru. Danny Drinkwater teško je ozlijeđen o čemu svjedoči fotografija koja se pojavila u javnosti.

Drinkwater

Bivši član Leicestera organizirao  je zabavu u jednom od noćnih pubova i navodno je osvajao djevojku drugog nogometaša. Pod utjecajem alkohola, navodno je napadao djevojku nogometaša Scunthorpe Uniteda, koji je poludio zbog takvog ponašanja Drikwatera te ga je fizički napao. Obezbjeđenje je brzo reagovalo i nogometaše su istjerali iz kluba.

Transfer glasine: United gubi De Geu bez odštete, zvijezda Ajaxa želi u Real, velikani u borbi za Dybalu

Drinkwatera je ispred kluba napalo šest muškaraca koji su bili svjesni s kim imaju posla. Nepoznati tvrdi predmet korišten je u svađi kada je nogometaš bio na zemlji, a jedan od napadača skakao je po nozi Drikwatera i uzvikivao “Slomite mu noge!” Svjedoci su rekli kako je krvi bilo posvuda, a fotografija koja je objavljena u javnosti to i potvrđuje.

Prema nekim informacijama otočkih medija, Drinkwater je rekao da ima slomljene ligamente gležnja, zbog čega će biti odsutan sa nogometnih terena najmanje mjesec dana, a pored toga ima i povrijeđeno rame i obje ruke.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!