NaslovnicaVijestiPrijelazni rok u nogometu će trajati čak do kraja siječnja sljedeće godine!?

Prijelazni rok u nogometu će trajati čak do kraja siječnja sljedeće godine!?

Nogometne vijesti razmišljaju o pokretanju sljedećeg prijelaznog roka koji bi trajao od kraja ove sezone do kraja siječnja, prenose izvještaji iz Daily Maila.

Prijelazni rok

Koronavirus je imao razorni utjecaj na svijet sporta, s događajima i nogometnim ligama koje su do daljnjeg obustavljene. To je dovelo do rasprave o tome kada bi sezona trebala biti završena.

Bez uspostavljanja detaljnog rasporeda, ovo ostavlja i upitnike tijekom ljetnog prijelaznog roka i kada će nogometni klubovi moći početi da rade.

Prema pisanju Daily Maila, dužnosnici traže da postave jedan dugi prijelazni rok, koji bi trajao od kraja sezone do kraja siječnja. Takvi planovi proizilaze iz straha da aktualna sezone neće moći da se završi do lipnja, a klubovi nemaju dovoljno vremena za finaliziranje transfera.

Izvještaj također navodi problem u vezi sa ugovorima igrača, a mnoga imena će biti van ugovora od 30. lipnja. To očito predstavlja veliki problem klubovima, koji će možda trebati takve igrače ako sezona bude produžena.

To je zasigurno priča koja se tek treba obistiniti, jer će odluka biti potrebna u narednim tjednima. Klubovi, igrači i agenti trebaju takve vijesti da bi organizirali sovju budućnost, a tu su i unosni iznosi novca koji su uključeni u transfere.

Naravno, situacija je u potpunosti ovisna o koronavirusu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!