NaslovnicaVijestiPRIJELOMNA VIJESTI: Kobe Bryant poginuo u helikopterskoj nesreći

PRIJELOMNA VIJESTI: Kobe Bryant poginuo u helikopterskoj nesreći

Prema neslužbenim informacijama legendarni NBA igrač, Kobe Bryant u 41. godini poginuo je u padu privatnog helikopter koji se jutros srušio u Calabasasu u Kaliforniji.

Kobe Bryant helicopter

Prema pisanju svih američkih i engleskih medija Kobe Bryant bio je u svom privatnom helikopteru sa još četvtero putnika. Smrt  Black Mambe  za američke medije potvrdio je TMZ Sports.

Nesreća se dogodila u 10 ujutro po lokalnom vremenu kada je u helikopteru izbio požar, te se nekontrolirano strmovalio na zemlju.

Kobe Bryant helikopter

Nadajmo se kako su američki mediji u potrazi za senzacionalizmom napravili ogromnu pogrešku jer još ne želimo vjerojvati u ovako tužnu i tragičnu vijesti osobe koja je obilježila NBA.

Svi ostali američki mediji potvrđuju ovu vijest, ali čeka se još na službenu potvrdu.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!