NaslovnicaVijestiPRIPREME ZA LJETNI TRANSFER ROK: Manchester City nudi bogatstvo za naslijednika Fernandinha!

PRIPREME ZA LJETNI TRANSFER ROK: Manchester City nudi bogatstvo za naslijednika Fernandinha!

Engleski gigant Manchester City povećao je svoj interes za veznjaka Atletico Madrida Saula Nigueza, kojeg u klubu videi kao dugoročnu zamjenu za veterana Fernandinha.

Engleski gigant Manchester City traži doslijendog nasljednika za Brazilca Fernandinha, koji će u svibnju ove godine napuniti 34 godine, a već je iza sebe davno ostavio najbolje godine karijere iako over sezone igra u fantastičnoj formi. Želja Guardiole je bila zvijezda Ajaxa Frenkie de Jong, koja je se ipak odlučio za odlazak u Barcelonu, a ESPN tvrdi da je City sada svoju pozornost preusmjerio na kupovinu Španjolca Saula Nigueza, člana madridskog Atletica.

NAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koje pojačanje žele na kraju sezone!

Niguez je igrač koji je savršeno prilagođen treneru Cityja, Josepu Guardioli, a za njegov dolazak morao bi bogati engleski velikan da duboko segne u svoj džep, jer njegova klauzula o otkupu iznosi čak 150 milijuna eura. ESPN tvrdi da bi se obje strane složile o mnogo nižem iznosu, ali ipak teško je vjerovati da bi Atletico mogao prihvatiti polovicu od tog iznosa za 24-godišnjeg veznjaka koliko je spreman da plati City.

City ima niz problema kada je u pitanju kupovinaveznjaka. Jorginho je bio želja Citya, koji se naposljetku preselio u Chelsea a nedavno su također morali priznati poraz Barceloni oko Nizozemca De Jonga.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!