NaslovnicaVijestiProblem u Parizu: PSG ga se želi riješiti, ali on odbija sve...

Problem u Parizu: PSG ga se želi riješiti, ali on odbija sve ponude!

U fudbalskom svetu praktično je sve moguće. Nogometaši koji imaju potpisane unosne ugovore se zadovoljavaju sjedeći na klupi ili čak i tribinama. Klubovi imaju mnogo problema da ih se riješe, a neki ostanu u klubu do isteka ugovora.

PSG ga se želi riješiti

Prema informacijama iz Francuske, PSG-ova zvijezda Lucas Moura je spreman odbiti sve ponude koje će doći na njegovu adresu. Izuzev jedne, njegova želja je da igra za Manchester United.

Jose Murinho je već otkrio da bi volio da ga ima u svom timu. Mourinho je ovo izjavio nakon što nije uspio da u klub dovede Ivana Perišića iz Intera.

>> Nakon odlaska Alexisa Sancheza, Arsenal će napustiti još šest igrača

Telefoot prenosi da su Bordeaux, Nantes, Nice i Betis zainteresovani za Mouru, ali 25-godišnji krilni napadač  želi isključivo na Old Trafford.

[su_bet365_100_bonus]

Ali kako sada stvari stoje, United će morati ubediti one koji su odgovorni za transfere u pariškom gigantu, što neće biti lak zadatak. Crveni đavoli žele da posude igrača do kraja sezone, uz mogućnost otkupa ugovora. PSG nije zadovoljan takvom idejom, jer oni žele da se riješe igrača već ovog mjeseca.

[su_bonus]

Moura je potpuno zaboravljen ove sezone, što I nije ni čudu jer su tu Neymar i Kylian Mbappe. On je za PSG ove godine odigrao samo šest utakmica i postigao jedan gol. U prošlosti je za klub odigrao 53 utakmice, gdje je postigao 19 golova i asistirao za 11 golova.

Brazilac je član PSG-a od januara 2013. godine, kada je došao iz Sao Paola za 40 miliona evra.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!