NaslovnicaVijestiProblemi u selekciji Engleske: Sterling i Gomez "nastavili" tuču i na okupljanju...

Problemi u selekciji Engleske: Sterling i Gomez “nastavili” tuču i na okupljanju reprezentacije

Između Raheema Sterlinga i Joea Gomeza nastao je pravi rat. Suigrači iz reprezentacije Engleske imali su incident na utakmici između Citya i Liverpoola koji su nastavili i na okupljanju reprezentacije Engleske.

Počelo je u nedjelju, na utakmici Premier lige između Liverpoola i Manchester Cityja. Raheem Sterling izustio  je svom mlađem kolegi Joeu Gomezu par sočnih psovki nakon jednog duela, zbog čega je došlo do svađe. Suigrači su intervenirali, spriječili fizički obračun, on incident se tu nije završio.

Transfer glasine: Barca pokušava dovesti nogometaša Bayerna, Mertens napušta Napoli, Liverpool dovodi odlično pojačanje

Sterling i Gomez ponovno su se sastali jučer, ovaj put na okupljanju engleske reprezentacije prije susreta s Crnom Gorom i Kosovom. Gomez je navodno zbijao šale na štetu Manchester Cityja i Pepa Guardiole kada su još bili u svlačionici, a atmosfera je bila napeta i na treninzima.

Sterling je ponovo “poludio”, ponovno je napao svog nekadašnjeg suigrača, te su ostali igrači u reprezentaciji morali ponovno intervenirati.

Vjerovatno najbolji nogometaš Engleske u ovom trenutku je zbog svoje naravi suspendovan za predstojeće mečeve sa Crnom Gorom i Kosovom.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!