NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca pokušava dovesti nogometaša Bayerna, Mertens napušta Napoli, Liverpool dovodi...

Transfer glasine: Barca pokušava dovesti nogometaša Bayerna, Mertens napušta Napoli, Liverpool dovodi odlično pojačanje

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Mertens otkrio

Barcelona bi mogla uskoro pokušati da pošalje visoku ponudu za igrača Bayerna Joshuu Kimmicha, piše Don Balon. Prvaci Bundeslige upravo su otpustili menadžera Niku Kovaču, a 24-godišnji veznjak koji je prekomandovan u desnog beka navodno je visoko na listi Blaugranina želja.

SAMO DAN NAKON PORAZA: Evo zašto se Pep Guardiola danas sastao sa Jurgenom Kloppom!

Dries Mertens i Jose Callejon spremni su napustiti Napoli kad im trenutačni ugovori isteknu jer nisu mogli dogovoriti nove uvjete s klubom, piše Calcio Napoli. Njih dvojica su jedni id glavnih igrača kluba iz Serie A, ali izgleda da će svoje igračke dane zaključiti u Napulju krajem ove sezone. Mertens je prethodno bio povezan s prelaskom u redove rivala Intera.

Jurgen Klopp želi dodatno proširiti kadar kupovinom nogometaša Bournemoutha Ryana Frasera. Fraser na kraju sezone ostaje bez ugovora što će Liverpool pokušati iskoristiti te poslati ponudu od 20 miliona funti u januaru. Fraser je jedan od najboljih igrača Bournemoutha i svakako zaslužuje igranje u većem klubu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!