NaslovnicaVijestiProblemi u svlačionici Barcelone: Messi i Suarez naprosto eksplodirali i iskazali svoje...

Problemi u svlačionici Barcelone: Messi i Suarez naprosto eksplodirali i iskazali svoje nezadovoljstvo!

Senzacionalani transfer Kevin-Prince Boatenga iz Sassuola u Barcelonu izazvao je pravu eksploziju u katalonskoj svlačionici koja je poznata po redu i miru.

Riječ je o transferu koji  se odvijao u strogoj tajnosti te o transferu koji je prouzrokovao loše raspoloženje kod Lionela Messija i Luis Suareza, glavnih zvijezda u timu. Ne samo da nije riječ o vrhunskom napadaču koji je potreban Kataloncima nego je Boateng poznat po svojoj nedisciplini. Primjerice, u Milanu i Schalkeu imao je mnogo problema s pušenjem i konzumiranjem alkohola, a njegov lik je vjerojatno sasvim nespojiv s mirnom atmosferom koja vlada u svlačionici Barce.

120 MILIJUNA + GARETH BALE ZA ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: Velšanin se vraća u Englesku!

Postoji strah da će doći do “kratkog spoja” s Arturom Vidalom, koji je karakterno vrlo sličan Boatengu, ali nekako – s mnogo problema – uspio se prilagoditi timu. Posebno oči bodu neki Boatengovi video zapisi iz prošlosti, gdje je više puta jasno rekao da je za njega najbolji nogometaš na svijetu Cristiano Ronaldo.

Trenutno, čini se da je jedina dobra vijest za Messija i njegovu momčad to što je Boateng posuđen do kraja sezone. Barca je za to platila milijun eura, ali ako ga budu željeli kupiti, Katalonci će morati platiti još osam.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!