NaslovnicaVijestiProblemi u svlačionici Dinama zbog šale na nacionalnoj osnovi: "To si uradio...

Problemi u svlačionici Dinama zbog šale na nacionalnoj osnovi: “To si uradio sada i nikada više…”

Zagrebački Dinamo prije dvije sedmice u svoje redove doveo je srpskog napadača, koji je inače prvi Srbin koji će obući dres ovog kluba od 1991. godine.

Riječ je o Komnenu Andriću, za kojeg je Dinamo Interu iz Zaprešića platio čak milijun eura odštete. Andrić je postao prvi srpski nogometaš u zagrebačkom klubu od raspada Jugoslavije. Dvadesetčetverogodišnji napadač postigao je deset golova u 18 prvenstvenih utakmica u tekućoj sezoni i prvi je strijelac hrvatske lige.

Benatia otkrio razlog i šokirao: “U Katar nisam otišao zbog novca, nego…”

Po dolasku u svlačionicu, Andrić je odmah obavijestio svoje suigrače da neće dopustiti nikome da ga izaziva na nacionalnoj osnovi. U jednom od intervjua koje je da za srpske medije, otkrio je da se tako nešto već dogodilo. Po dolasku u klub, njegov saigrač Amir Rahmani, rođen u Prištini, počeo je “spominjati” Kosovo u njegovom prisustvu.

Andrić je rekao da je odmah reagovao na njegove riječi. “Uradio si to sada i nikada više. Možemo se družiti, prijatelji smo, ali ne spominjimo Kosovo”, rekao je Andrić.

Komnen je potom dodao da je njegov kolega brzo shvatio da je pogriješio, te da su sada u izvrsnim odnosima. “Vidio je da je pogriješio, i od tada smo pravi prijatelj. Nema loše krvi na bilo koji način među nama, ali nikada neću dopustiti da bilo tko pređe granicu.” Isto tako ni ja ne prelazim preko, “objasnio je Andrić srpskim medijima.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!