NaslovnicaVijestiProcurio ugovor Javiera Hernandeza i Real Madrida

Procurio ugovor Javiera Hernandeza i Real Madrida

Sajt Fotball Leaks koji se ‘specijalizirao’ objavljivanje ugovora igrača sa klubovima, ponovo je u akciji. Football Leaks je objavio mnoge ugovore profesionalnih igrača u kojem se jasno vidi plata igrača, kao i potpisi obje strane, među objavljenim ugovorima našao se i ugovor Luke Modrića sa Real Madridom. Ovaj put imali smo priliku da vidimo ugovor Javiera Hernandeza.

Javier Hernandez

Danas su iz Football Leaksa objavili ugovor sa Javierom Hernandezom sa Real Madridom i ugovor o pozajmici između Manchester Uniteda i Real Madrida.

Ipak, taj ugovor nije aktuelan, jer je Chicharito trenutno u Bayer Leverkusenu gdje igra na vrhunskom nivou, u 21 utakmici postigao je 14 golova.

U sezoni 2014/2015 Chicarito je otišao iz Uniteda na pozajmicu u madridski klub gdje je postigao sedam golova u 23 utakmice, a tek danas je izašla na vidjelo tačna plata Meksikanca koju je zarađivaoa u Španiji.

Javier Hernandez je za vrijeme boravka u Realu zaradio 3,2 miliona eura, a Real je platio Unitedu dvije rate po milion i pol eura. U ugovoru je postojala klauzula da Real može otkupiti igrača za 23 miliona eura, što se nije desilo.

1

2

OVDJE možete preuzeti ugovor o pozajmici između Real Madrida i Manchester Uniteda u .pdf formatu.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!