NaslovnicaVijestiPronašao ga u Njemačkoj: Xavi Barceloni predlaže perfektno pojačanje!

Pronašao ga u Njemačkoj: Xavi Barceloni predlaže perfektno pojačanje!

Legenda Barcelone, Xavi, konstantno na nogometnom tržištu prati nogometaše koji imaju kvalitet da mogu igrati za Barcelonu. Takvog nogometaša je pronašao u Njemačkoj a siguran je čak da će ga Barcelona u cijelosti i kupiti.

Xavi otklonio

Jedna od najvećih legendi Barcelone, Xavi Hernandez još uvijek je usko vezan za ovaj klub te tako konstantno na nogometno tržištu prati i traži igrače koji bi jednog dana mogli zaigrati u Barceloni. Legendarni veznjak, koji završava svoju karijeru u Kataru, impresioniran je Bayernovim nogometašem Joshuom Kimmichom. Uvjeren je da bi zbog stila igre, njemački reprezentativac bio pravi izbor za Barcu.

BIVŠI IGRAČ REAL MADRIDA PORUČIO: Neću ih gledati ukoliko on ne bude startao svaku utakmicu!

“Razgovarao sam s Pepom Guardiolom o Kimmichu prije nego što nisam čuo za njega, i od tada ga pažljivo promatram. Joshua je sadašnjost i budućnost Bayerna i njemačke reprezentacije. On može igrati na svakoj poziciji i zbog toga bi bio idealan za Barcelonu. Cijelo vrijeme tražim nogometaše  koji bi se uklopili u stil igre Barce. Kao što sam rekao i za Lahma, tako kažem i da bi Kimmich vrlo lako mogao igrati za Barcelonu, “rekao je za Sport Bild Xavi.

Xavi trenutno nastupa u Katru za ekipu Al Saada gdje je ujedno i kapiten kluba.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!