NaslovnicaVijestiPropast u samo godinu dana: Radja napušta Inter, tamo ga ne žele...

Propast u samo godinu dana: Radja napušta Inter, tamo ga ne žele ali ni u ostalim klubovima gdje je ponuđen

Nekadašnji reprezentativac Belgije dobio je jasnu poruku da sadašnji poslodavac, ekipa Intera, ga nema više u svojim planovima. To mu se nije svidjelo, posebno zbog činjenice što je u klubu tek godinu dana i uskoro će morati pronaći novi dom.

U subotu je direktor Intera Beppe Marotta javno otkrio da klub više ne računa na usluge Radja Nainggolana. To se dogodilo samo godinu dana nakon što su Romi za njega platili ogromnih 24 milijuna eura a činjenica koja više boli je ta što su zbog njega izgubili Nicolu Zaniola koji je otišao u Romu kao dio transfera.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo kada će Barcelona platiti otkupnu klauzulu Griezmanna od 120 milijuna eura!

“Radja nije sretan zbog riječi Marotte. Vrlo je vjerojatno da će moj brat napustiti Milano, iako trenutno nema ponude od drugih klubova. Primamljiv mu je i odlazak iz Italije, a iako smo vrlo bliski, nije mi još nije rekao gdje želi nastaviti svoju karijeru “, rekla je Riana, sestra Radje Nainggolan, za Calciomercato.com.

Belgijanac je prošlih sezona bio povezan s mogućim transferom u Manchester United, gdje više očito nemaju želju za kupovinom, ili Kinu, gdje bi ga danas objeručke prihvatili i ponudili mu uslove kakve u Evropi (više) ne bi mogao dobiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!