NaslovnicaVijestiProtiv koga će se Hrvatska pripremati za Svjetsko prvenstvo

Protiv koga će se Hrvatska pripremati za Svjetsko prvenstvo

Najpoznatiji sportski mediji u Hrvatskoj – Sportske novosti pišu o tome kako će hrvatska nogometna reprezentacija odigrati prijateljske utakmice u Sjedinjenim Američkim Državama u 3. mjesecu iduće godine gdje će se pripremati za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Vijest o mogućem turniru u SAD-u te i eventualni protivnici potvrđeni su od izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića:

“Mi u ovom trenutku pregovaramo o organizaciji prijateljskih utakmica. Jedna od opcija, koja je vrlo atraktivna i koja će najvjerojatnije biti prihvaćena, turneja je u SAD-u na turniru na kojem bi sudjelovale minimalno četiri reprezentacije, od kojih bi svakako dvije bile Peru i Meksiko s kojima bismo mi igrali. Tako nam je ponuđeno od jedne ovlaštene agencije. Nakon ždrijeba u Moskvi dobili smo mnoge pozive i prijedloge. Ovaj prijedlog je vrlo ozbiljan, upravo izbornik Zlatko Dalić sa svojim stožerom raspravlja o tome. Mi te utakmice nismo još definitivno potvrdili, ali vjerojatno hoćemo.”

[su_watch_live_football]

Podsjećamo, Hrvatska je u ždrijebu za skupine Svjetsko prvenstvo izvukla momčadi Argentine, Nigerije i Islanda, a utakmice protiv Peruea i Meksika bile bi idealne za pripremanje protiv južnoameričke momčadi kakva je Argentina, najteži protivnik u skupini.

HNS odredio kamp u Rusiji

Hrvatski nogometni savez potvrdio je i u kojem kampu u Rusiji će hrvatska nogometna reprezentacija biti smještena. Baza će biti Woodland Rhapsody Resort, prekrasan kamp koji se nalazi 60 kilometara od Sankt Peterburga, blizu mjestašca Iličevo. Smješten je uz predivno jezero, riječ je o zdanju koje ima četiri zvjezdice, a koje će reprezentaciji donijeti potpuni mir i idealno prirodno okruženje. To je inače mjesto gdje borave ruski bogataši, jedno od najskupljih mjesta u regiji, na neki način odvojeno od svijeta. Hrvatski nogometaši imat će potpuni luksuz.

Woodland Rhapsody Resort

Hrvatski nogometaši trenirali bi u Roščino Areni, omanjem igralištu udaljenom 16 kilometara, do kojeg bi se svakoga dana vozili petnaestak minuta. U brošuri se može pročitati da Rošćino ima male tribine. Stadion je siguran, tako da ne dolazi u obzir bilo kakva špijunaža Dalićevih zamisli. Taj su kamp inače željeli Englezi.

[su_bet365_100_bonus]

Navodni problem u toj regiji mogla bi predstavljati nama ne previše poznata pojava – zvana bijele noći. Koja je sasvim normalna u Rusiji. Najpoznatije bijele noći na svijetu su upravo te oko Saint Petersburga jer je o njima pisao i Dostojevski. Taj prirodni “fenomen” javlja se u geografskim područjima 60° sjeverno ili južno tako da je noć svijetla, sunce uopće ne zalazi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!