NaslovnicaVijestiPrvi intervju Cristiana Ronalda otkako se pridružio Manchester Unitedu! "Ferguson je bio...

Prvi intervju Cristiana Ronalda otkako se pridružio Manchester Unitedu! “Ferguson je bio ključan”

Cristiano Ronaldo je otkrio ulogu Sir Alexa Fergusona u njegovom transferu u Manchester United i progovorio o svom odnosu sa menadžerom Oleom Gunnarom Solskjaerom.

Ronaldo je dao prvi intervju otkako se pridružio Manchester Unitedu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dotaknuo se brojnih tema, uključujući i to da je Sir Alex imao udio u njegovom povratku na Old Trafford i govorio o svom odnosu sa Solskjaerom.

O ulozi Sir Alexa u transferu, 36-godišnjak je objasnio: “Kao što svi znaju, otkad sam potpisao za Manchester [United] s 18 godina, Sir Alex Ferguson bio je ključ.”

“Sjećam se kad smo igrali protiv Manchestera dok sam bio u Sportingu. Za mene je Sir Alex Ferguson poput oca u nogometu. Puno mi je pomogao, naučio me mnogim stvarima, a po mom mišljenju, naravno da je imao veliku ulogu jer odnos koji smo imali, stalno smo u kontaktu, a on je nevjerojatna osoba.”

“Jako ga volim i on je bio glavni ključ u ovom transferu.”

Već je razgovarao sa menadžerom Crvenih đavola prije slijetanja u Englesku, ali očekuje susret licem u lice po dolasku nakon reprezentativne pauze.

“Pa, razgovarali smo, ali naravno da ću imati vremena razgovarati s njim licem u lice, da znam što očekuje.”

“Kao što znate, igrao sam s njim dvije ili tri godine u Manchester Unitedu pa imam dobre odnose s njim, ali sada s drugom ulogom, ja sam igrač, a on trener.”

“Ali nema veze, moj odnos s njim je odličan i, kao što sam već rekao, tu sam u Manchesteru kako bih pomogao momčadi u postizanju dobrih rezultata, a trener uvijek može računati na mene.”

“Dakle, za sve sam na raspolaganju.”

Ronaldo je trenutno na međunarodnoj dužnosti s Portugalom zbog kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Nakon što se klupski nogomet nastavi, peterostruki osvajač Zlatne lopte mogao bi 11. rujna po drugi put debitirati za Manchester United protiv Newcastlea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!