NaslovnicaVijestiPSG prati zvijezdu Rijeke. Žele ga dovesti na ljetnom prijelaznom roku!

PSG prati zvijezdu Rijeke. Žele ga dovesti na ljetnom prijelaznom roku!

RIJEKA dominira u Supersport HNL-u, a nakon 25 odigranih kola, zasluženo drži vodeću poziciju. Postoji sve veće uvjerenje da bi mogli ponoviti uspjeh šampionske 2017. godine. Svi igrači su konstantno u izvrsnoj formi, ali jedan od najsvjetlijih trenutaka je nevjerojatna sezona Tonija Fruka (22), koji je nedvojbeno najbolji asistent lige. Fruk je suigračima namjestio deset golova, nadmašujući konkurenciju, dok su Benedik Mioč i Ramon Mierez iza njega s po šest asistencija. Ova impresivna statistika čini Fruka ključnim igračem u borbi Rijeke za naslov prvaka.

Rođeni Našičanin je odavno prepoznat kao iznimno talentiran nogometaš. Prvi koraci karijere odveli su ga u belgijski Mouscron već sa 16 godina, da bi ga Fiorentina uskoro otkupila za 1.5 milijuna eura. Nakon uspješnih epizoda na posudbi u Dubravi i Gorici, Fruk je pronašao svoje pravo mjesto u Rijeci, gdje pruža vrhunske nogometne nastupe. Trenutno je blizu obaranja apsolutnog rekorda Rijeke u broju asistencija u jednoj ligaškoj sezoni, koji trenutno drži Igor Novaković s 13 asistencija ostvarenih u sezoni 2005./06.

Sjajne igre Tonija Fruka u Rijeci nisu promakle francuskim medijima, gdje se pojavila nevjerojatna vijest o interesu jednog od najbogatijih klubova na svijetu, višestrukog francuskog prvaka PSG-a. Prema informacijama, skauti pariškog diva su prisustvovali nekoliko Frukovih utakmica ove sezone i smatraju ga potencijalnim pojačanjem za ljetni prijelazni rok. Prema procjeni Transfermarkta, Frukova vrijednost iznosi 3.5 milijuna eura, a njegov ugovor s Rijekom istječe u ljeto 2027. godine.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!