NaslovnicaVijestiPSG u Italiji kupuje napadača za 35 milijuna eura

PSG u Italiji kupuje napadača za 35 milijuna eura

U tijeku su konkretni pregovori na relaciji PSG-Sassuolo. Na meti je Gianluca Scamacca za kojeg, prema riječima stručnjaka za transfere Gianluce Di Marzija, francuski prvak nudi 35 milijuna eura i bonuse.

S druge strane, Talijani traže cijelih 50 milijuna eura, ali bi u međuvremenu mogli pristati na smanjenje, jer sam nogometaš želi dovršiti transfer na Park prinčeva i igrati s kolegama iz reprezentacije Marcom Verrattijem i Gianluigijem Donarummom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Unatoč tome što je Mauro Icardi odlučio ostati u Parizu, novi sportski direktor Pariza, Luis Campos, još uvijek traži igrača za točku napada i aktivno pregovara s agentom visokog talijanskog golgetera Alessandrom Lucijem. Iako je Icardi u francusku prijestolnicu došao kao napadač koji je postigao 124 gola u 219 utakmica za Inter, Parižani su svjesni da su bacili veliki novac.

To ih ne sprječava da ponude ozbiljnu svotu za momka koji nije imao priliku zaigrati i pokazati se u velikom klubu, odnosno čije su brojke daleko od Icardijevih. Scamacca je bio dio ubitačnog Sasuolovog trojca sa Domenicom Berardiom i Giacomom Raspadorijem.

Scamacca je ranije bio na radaru milanskih velikana koji financijski ne mogu parirati prvaku Francuske. Golgeter Sasuola ovog ljeta prijeti da će postati najveći odlazni transfer u povijesti kluba i nadmašiti sadašnjeg rekordera Stefana Sensija kojeg je Inter platio 25 milijuna eura prije nešto manje od dvije godine.

Pariški gigant je nedavno kupio braniča Nunu Mendesa za 40 milijuna eura i za centar obrane juri Milana Škriniara kojeg Inter neće pustiti ispod 80 milijuna eura.

I dok sanja o Robertu Lewandowskom i scenariju u kojem Barcelonina priča s Poljakom propada, ipak se mora uhvatiti za nešto konkretno, poput Scamacce.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!