NaslovnicaVijestiPSG želi dvojac iz Serie A, italijanski klub traži 250 milijuna eura...

PSG želi dvojac iz Serie A, italijanski klub traži 250 milijuna eura za njih!

PSG je “zagrizao” za dvojac iz Serie A, ali italijanski klub traži nevjerovatnih 250 milijuna eura za dvojicu nogometaša!

italijanski klub

PSG je ljetos demonstrirao kako ne postoji “nemoguć” transfer u svijetu nogometa, izdvojivši astronomskih 222 milijuna eura za prelazak Neymara iz Barcelone.

Taj transfer je imao domino efekat na nogometno tržište, pa su brojke vrlo brzo skočile u nebo, tako da smo potom imali transfere poput Dembeleovog u Barcu, pa potom Coutinhovog, Van Dijka u Liverpool…

[su_no1_for_tennis]

Ipak, već neko vrijeme se spekuliše kako je Real u velikom lovu na Brazilca, te da bi mogao pomjeriti granice tako što će izdvojiti čak 400 milijuna eura da dovede Neymara!

U svakom slučaju, PSG namjerava da dodatno ojača momčad, a mete su im Paulo Dybala i Alex Sandro iz Juventusa.

Transfer glasine: Real prodaje Ronalda, Harry Kane postaje drugi najskuplji nogometaš u historiji, Barca kupuje veznjaka Monaca

Uprava Manchester Uniteda šokirana: Evo što Paul Pogba traži nakon dolaska Alexis Sancheza

Za Argentinca, sezona 2017/18 je krenula fantastično, jedno vrijeme je bio i vodeći strijelac Serie A, ali kasnije nije uspijevao da održi sjajnu formu koja ga je krasila u prvom dijelu, a potom se ozlijedio.

To je dodatno podgrijalo spekulacije o njegovom prelasku u PSG, a u redu zainteresovanih od ranije stoje Real i Barcelona.

Alex Sandro, iako vjerovatno ostaje u Juventusu ove zime, smatra da su njegovi dani u Torinu odbrojani.

Naravno, ključna prepreka koja dijeli ove transfere od realizacije je novac, pošto Stara dama traži nevjerovatnih 250 milijuna eura za svoj dvojac.

Kao što smo već rekli na početku, pariski klub je pokazao kako praktički ne postoji cifra van njihovog dometa, no ipak, nemaju baš toliko prostora da se ponašaju kao pijani milioneri, ako ni zbog čega drugog, onda zbog UEFA-inog financijskog fair-playa…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!