NaslovnicaVijestiRadamel Falcao otkrio razlog zbog kojeg je uzeo broj 3 u Rayo...

Radamel Falcao otkrio razlog zbog kojeg je uzeo broj 3 u Rayo Vallecanu!

Radamel Falcao je priznao da se odlučio za dres broj 3 u Rayu Vallecanu kako bi odao počast svom ocu i otkrio je značaj koji stoji iza ovog broja.

35-godišnji kolumbijski napadač napustio je Galatasaray početkom rujna nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Super lige.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Falcao se sjajno vratio u Španjolsku dovršivši besplatni transfer u Rayo na jednogodišnji ugovor.

Međutim, bivša zvijezda Atletico Madrida zauzela je naslovnice zbog neobične odlke da uzme dres sa brojem 3, kojeg nose uglavnom obrambeni igrači.

Falcao je na svojoj prezentaciji u Vallecanu otkrio da se njegov otac igrao sa brojem 3, dodajući da je prenio na njega strast prema ovom sportu.

Otac napadača Raya, Radamel Garcia, preminuo je u 2019. godinei u 61. godini.

“Želim zahvaliti Franu Garciji, broj tri je bio dostupan”, rekao je Falcao.

“Za mog oca to je imalo mnogo značenja, prenio mi je strast prema ovom sportu, igrao je sa tim brojem, on mu se najviše svidio i što je bolje nego igrati sa brojem tri.”

Falcao je proveo dvije godine sa Galatasarayem i upisao 43 nastupa tijekom dvije sezone pogođene ozljedama u Turskoj.

Kolumbijiski reprezentaivac je bio na razočaravajućim posudbama sa Manchester Unitedom i Chelseajem za vrijeme svog boravka u Monacu.

Međutim, Falcao se svojedobno smatrao jednim od najboljih napadača na svijetu u vrijeme dok je bio u Atletico Madridu od 2011. do 2013. godine.

Falcao je u Atletico stigao iz Porta u ugovoru od 36 milijuna funti, te je za vrijeme svog boravka u klubu osvojio Kup kralja, Europsku ligu i Superkup.

Bivši napadač Uniteda i Chelseaja pozvao je svoje suigrače iz Raya da sanjaju o više uspjeha, a ne samo da se usredotoče na opstanak u La Ligi.

“Znam ciljeve koje tim ima vrlo dobro. Spremni smo za njih ”, ​​rekao je.

“Jako sam iznenađen kvalitetom ekipe. Ima fantastičnih igrača.

“Svi žele pobijediti. Kad se stvari počnu odvijati, moći ćemo sanjati o malo više od opstanka.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!