NaslovnicaVijestiRangersi kupuju još jednog nogometaša u HNL-u: Steven Gerrard u ekipi želi...

Rangersi kupuju još jednog nogometaša u HNL-u: Steven Gerrard u ekipi želi Bosanca!

Rangeri su u prethodnih nekoliko dana kupili Nikolu Katića i Bornu Barišića, a sada u evoju ekipu žele dovesti i treće pojačanje iz Hrvatske nogometne lige. Meta Stevena Gerrarda je napadač Dinama i reprezentacije Bosne i Hervegovine, Armin Hodžić.

Nakon transfera Borna Barišića (i prije njega Nikole Katića) škotski div Glasgow Rangers svoju ekipu i u trećem navratu želi pojačati iz Hrvatske lige a za pojačanje su spremni izdvojiti 2 miliona funti. U Dinamu Zagreb, Steven Gerrard pronašao je igrača koji mu se sviđa i sa kojim želi pojačati napad njegovog tima. Meta Rangersa je napadač Armin Hodžić.

>> Lopetegui se oglasio: Umjesto Kovačića dovodimo jednog od ovih igrača!

U 110 utakmica u 1. HNL-u, dvadeset i tri godine star nogometaš iz Bosne i Hercegovine postigao je 50 golova, ali zbog teške konkurencije i dolaska novih napadača, on više nije u prvom planu  Zagrepčana. U prošlosti, kada je bio vrlo mlad u mlađim uzrastima, dana 23-godišnji nogometaš nosio je dres ekipe iz Liverpoola, stoga ga Steven Gerrard, naravno, poznaje i upoznat je sa njegovim kvalitetima za koje smatra da su dovoljne da pojača ofanzivni dio svoje ekipe.

[su_champions_league]

Hodžić bi tako postao drugi Bosanac koji je nosio dres ove ekipe, prije njega dubok trag u klubu je ostavio Saša Papac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!