NaslovnicaVijestiRashford spasio najzgodniju nogometašicu svijeta od nasrtljivaca u noćnom klubu

Rashford spasio najzgodniju nogometašicu svijeta od nasrtljivaca u noćnom klubu

Marcus Rashford dobio pohvale za džentlmenski potez nakon što je zaštitio Alishu Lehmann u noćnom klubu. Kada je primijetio da je Alisha izložena neprimjerenim komentarima grupe muškaraca odmah po dolasku u privatni prostor, Marcus ju je pozvao da sjedne s njim i njegovim društvom.

U noćnom izlasku u Chinawhiteu u Manchesteru, Marcus Rashford i Alisha Lehmann susreli su se prvi put. Prema The Sunu, Alisha je bila meta “mobinga” od strane grupe muškaraca nakon dolaska u klub. U tom trenutku, Marcus je ponudio svoju pomoć i zaštitu nudeći Alishi da sjedne s njim u privatnom prostoru kluba, gdje su bili izvan dosega neprimjerenih komentara. Ovaj gest dobrote i pažnje prema nekome koga je upravo upoznao, pokazuje Rashfordovu velikodušnost i empatiju.

Marcus Rashford, koji se zaručio za Lusiu Loi u maju 2022. godine, pokazao je svoju velikodušnost prema Alishi Lehmann i njenim prijateljima u noćnom klubu.

“Marcus je pospremio stol i pozvao nju i njezine prijatelje da im se pridruže. To je bio prvi put da su se sreli, ali on je znao tko je Alisha. Razmijenili su nekoliko riječi i ona mu je zahvalila, a zatim su nastavili zabavu sa svojim prijateljima”, napisao je The Sun.

Alisha Lehmann, igračica Aston Ville, često se naziva jednom od najatraktivnijih igračica na svijetu, zbog svoje privlačnosti i fotogeničnosti. Ona je također poznata po svojim provokativnim slikama u bikiniju na plaži.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!