NaslovnicaVijestiRaspored Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Raspored Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji igrat će u skupini D protiv Argentine, Islanda i Nigerije.

Hrvatska raspored svjetsko prvenstvo

Prvu utakmicu Hrvatska će igrati protiv Nigerije, koja je i najlaši protivnik u skupini i 3 boda na otvaranju prvenstva biti će ovdje imperativ. Prvu utakmicu Hrvatska će igrati 16.6. (subota) u Kaliningradu na, Kaliningrad Stadionu.

Drugu utakmicu Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će protiv Argentine 21.6. (četvrtak) u Nizhny Novgorodu, na Nizhny Novgorod Stadionu.

Treću i posljednju utakmicu grupne faze Hrvatska će igrati protiv Islanda 26.6. (utorak) u Rostovu na Rostov Areni.

[su_no1forfootball]

Evo i cijelog rasporeda skupine D.

16. lipnja: 
Moskva: Argentina – Island, 14:00
Kalinjingrad: HRVATSKA – Nigerija, 20:00

21. lipnja:
Nižnij Novgorod: Argentina – HRVATSKA, 19:00

22. lipnja:
Volgograd: Nigerija – Island, 16:00

26. lipnja:
Sankt-Peterburg: Nigerija – Argentina, 19:00
Rostov: Island – HRVATSKA, 19:00

Za očekivati je da će se između Hrvatske, Argentine i Islanda tražiti dvije reprezentacije koje će proći u daljnju fazu natjecanja a Hrvatska ima jako dobre šanse biti jedna od te dvije reprezentacije.

U osmini finala Hrvatska se može sresti sa prvoplasiranom ili drugoplasiranom momčadi skupine C koju čine Francuska, Peru, Danska i Australija.

 


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!