NaslovnicaVijestiRaul imenovao igrača za kojeg misli da će osvojiti Zlatnu loptu

Raul imenovao igrača za kojeg misli da će osvojiti Zlatnu loptu

Raul imenovao igrača za kojeg misli da će osvojiti Zlatnu loptu. Francuski nogometni magazin je jučer objavio svoj uži izbor od 30 igrača za Zlatnu loptu 2016.

Raul imenovao

Uobičajeni sumnjivci, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Neymar su naravno tu, dok su Jamie Vardy i Riyad Mahrez svježa lica na listi.

Eden Hazard, Alexis Sanchez i Mesut Ozil su veliki profili koji su odsutni sa liste, tvrdeći da je Hazard imao loše nastupe…tijekom većeg dijela 2016. godine., što je bio glavni razlog njegovog isključenja sa liste.

Ipak, unatoč tome, Hazard, Sanches i Ozil ne bi trebali previše brinuti. Bilo bi lijepo da osvoje to se mora priznati, ali trio zna da će nagrada vjerojatno ići jednom od dva najbolja igrača u svijetu nogometa.

[su_euro_soccer_bonus]

Messi ili Ronaldo su osvajali nagrade svake godine od 2007., a Lionel je potvrdio svoju petu rekordnu nagradu u 2015. godini. S obzirom na svoja postignuća u 2016. godini, to će vjerojatno biti još jedna utrka između ovog dvojca.

Argentinac je pomogao Barceloni da osvoji svoju drugu u nizu titulu La Lige i sa svojom reprezentacijom je stigao do finala Copa America. U međuvremenu, njegov kolega iz Real Madrida zabio je pobjednički jedanaesterac u finalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida i osvojio je Europsko prvenstvo sa Portugalom kao njihov kapetan.

Neymar, Luis Suarez i Antoine Griezmann su se stavili u dobre pozicije da okončaju Messijevu i Ronaldovu dominantnu crtu. Griezmann je imenovan kao najbolji igrač u La Ligi jučer.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Prije nego što je Portugalac stigao, Raul je bio Madridski strijelac svih vremena. Ipak, Španjolac nije osvojio Zlatnu loptu u svojoj bogatoj karijeri, a bio je drugi u 2001. godini kada je Owen osvojio.

“Mislim da će Cristiano osvojiti Zlatnu loptu ove godine. To je borba između Messija i Ronalda, a Griezmann bi također mogao doći na pobjedničko postolje”, rekao je bivši Los Blancos za Sport. “Cristiano, Messi i Griezmann su vrlo dobro postolje.”

“Oni imaju mnogo vrijednosti, Liga prvaka i Europsko prvenstvo, ali mislim da će ovo biti godina Cristiana Ronalda.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!