NaslovnicaVijestiRaul: Jude Bellingham će postati legenda Real Madrida

Raul: Jude Bellingham će postati legenda Real Madrida


LEGENDARNI španjolski napadač Raul, sada u dobi od 46 godina, nepobitno se smatra jednim od najistaknutijih igrača u povijesti Real Madrida. Njegova iznimna karijera obilježena je rekordima, među kojima se ističe najveći broj službenih utakmica za klub – impresivnih 741 utakmica.

Raul je također imao najviše nastupa u La Ligi s Realom, odigravši 550 utakmica u dresu Kraljevskog kluba. Njegov izvanredan doprinos očituje se i u postignutim golovima, gdje zauzima treće mjesto na listi najboljih strijelaca u povijesti kluba s ukupno 323 gola. Iako su ga u tom aspektu prestigli samo Karim Benzema (354) i Cristiano Ronaldo (450), impresivno je istaknuti da Raul nikad nije dobio crveni karton tijekom svoje karijere koja je trajala od 1994. do 2015. godine.

Nakon što je napustio Real 2010. godine, Raul je nastavio svoju karijeru igrajući za Schalke 04, katarski Al-Sadd i američki NY Cosmos. Tijekom svoje reprezentativne karijere za Španjolsku, nastupio je 102 puta i postigao 44 pogotka. Povratkom u Real 2018. godine, započeo je svoj trenerski put kao dio akademije, a danas uspješno vodi Castillu, Realovu drugu momčad koja se natječe u trećem rangu španjolskog nogometa.

Danas je Raul bio na dodjeli nagrada Laureus, poznatih kao “sportski Oscar”. Nominacije za ovu nagradu biraju predstavnici svjetskih medija, dok pobjednike bira 69 članova Svjetske sportske akademije Laureus. Ova prestižna nagrada osnovana je 2000. godine, a Raul je jedan od tih 69 članova koji ima ulogu u procesu odabira pobjednika.

Tijekom dodjele, Raul je sudjelovao u kratkom razgovoru s novinarima, gdje je posebno istaknuo Judea Bellinghama. Bellingham, kao vezni igrač, trenutno je najbolji strijelac La Lige ove sezone, a svojim golom u 91. minuti nedavno je odlučio El Clasico protiv Barcelone, osiguravši pobjedu 3:2. Raul je izrazio samo riječi hvale za mladog Engleza.

“On je mladi igrač koji me se najviše dojmio po dolasku u Real Madrid. Na svojoj prvoj press-konferenciji govorio je kao veteran i to je prenio svim navijačima i radnicima kluba. Jako je teško naći takvog igrača, a on je stekao naklonost svojim načinom igre i golovima koji donose pobjede. On se zna kretati u prostoru, klima glavom, povezuje se s ljudima i to ga čini posebnim. On će biti jedna od legendi Real Madrida”, rekao je Raul.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!