NaslovnicaVijestiRazgovarao preko telefona sa Jose Mourinhom: Zvijezda PSG-a stiže u London!

Razgovarao preko telefona sa Jose Mourinhom: Zvijezda PSG-a stiže u London!

Jose Mourinho je razgovarao sa desnim bekom PSG-a Thomasom Meunierom o odlasku u Tottenham ovog ljeta, tvrdi L’Equipe.

Razgovarao preko telefona

Meunier bi trebao napustiti PSG na kraju sezone kada mu istekne trenutni ugovor i pokazao se kao potencijalni transfer za Tottenham.

Tottenham je na tržištu za novog desnog beka nakon što prošlog ljeta nisu uspjeli potpisati zamjenu za Kieran Trippiera.

Tottenham je također otvoren za ponude za trenutnog desnog beka Sergea Auriera, dok mladić Kyle Walker-Peters nije dio Mourinhovih planova.

Dok se navodno Meunier još uvijek želi boriti za mjesto u PSG-u, 28-godišnjak je pozitivno reagirao na razgovor s Mourinhom telefonom.

Belgijski internacionalac slijedio bi stope Auriera koji je u kolovozu 2017. napustio PSG iz Tottenhama.

Meunier je posljednje četiri godine proveo u PSG-u, ali nije se uspio etablirati kao klupski desni bek, niti je započeo 20 ligaških utakmica u jednoj sezoni.

Meunier je od mogućih 141 ligaških susreta u PSG-u odigrao 84 nastupa, ali je još više pao  pod vodstvom Thomasa Tuchela sa samo 14 startova u Ligue 1.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!