NaslovnicaVijestiRazmijenili privatne poruke: Evo što je Manuel Neuer napisao Alissonu nakon postignutog...

Razmijenili privatne poruke: Evo što je Manuel Neuer napisao Alissonu nakon postignutog gola protiv WBA!

Manuel Neuer i vratar Liverpoola Alissson razmijenili su privatne poruke nakon pobjedničkog pogotka Brazilca u nedelju, otkrio je čuvar Bavaraca.

Razmijenili privatne poruke

Alisson je postao prvi vratar koji je ikad zabio za Liverpool kada je drastičnim udarcem glavom u 94. minuti protiv WBA zabio i svojoj ekipi dao tri boda u borbi za prve četiri pozicije.

Klasan čin Neuera, koji je na Instagramu brzo podijelio radost zbog svog kolege vratara, objavivši sliku Alissona kako slavi sa natpisom: “Kakav gol moj prijatelju.”

No, Nijemac je također izjavio da je također izravno stupio u kontakt sa Alissonom kako bi mu čestitao na “Fenomenalnom” golu, te su njih dvojica privatno porazgovarali.

“Čestitao sam mu i razmijenili smo nekoliko poruka”, rekao je Neuer novinaru Raphaelu Honigsteinu.

“Svaki vratar sanja o tome da postigne pobjednički gol. Obično gubite kada vratar ide pred protivnički gol, ali Liverpool je naravno morao pobijediti da bi imao šansu da se plasira u Ligu prvaka. Fenomenalno. Kakav nevjerojatan udarac glavom.”

“Tako sam sretan zbog njega. Jako je drag momak i snjim se lako družiti. Zaslužuje taj trenutak.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!