NaslovnicaVijestiŠPANJOLSKI LIST MARCA NAVODI: Real krenuo u Amsterdam po fantastičnog veznjaka!

ŠPANJOLSKI LIST MARCA NAVODI: Real krenuo u Amsterdam po fantastičnog veznjaka!

Hoće li Real Madrid krenuti putem Barcelone i također kupovati u Amsterdamu? Izgleda da hoće a an meti Kraljeva nalazi se još jedan veznjak.

Nema sumnje da će Ajax tijekom ljeta rasprodati većinu svojih nogometaša. Jedan od onih koji će gotovo sigurno otići negdje drugdje je Donny van de Beek. Tek 22-godišnji veznjak igra u fantastičnoj formi što je potvrdio u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, kada je postigao gol protiv Tottenhama, a također je bio strijelac i protiv Juventusa.

PAKLENI PLAN ZIDANEA I PEREZA: Ovo je lista nogometaša koji dolaze u Real ovo ljeto!

Njegove dobre izvedbe nisu prošle nezapaženo, a kako prenosi Marca njega u svoje redove želi dovesti Real iz Madrida! Real će očito znatno izmijeniti ekipu u ljeto, a navodno su transferi Jovića i Pogbe već gotova stvar.

Van de Beek, naravno, neće biti jeftin, Marca piše da bi ga Ajax trebao prodati i do 60 milijuna eura. Amsterdamski klub će tijekom ljeta više nego jasno postati jedan od najbogatijih klubova u Europi, jer će mu njegovi najbolji nogometaši donijeti pravo bogatstvo.

Prisjetimo se, Frenkie de Jong odlazi u Barcelonu za 74 milijuna eura, a znatnu naknadu će zainteresirani klubovi morati platiti i za Matthiasa de Ligta. Na izlaznim vratima je i Hakim Ziyech kojeg želi ekipa Bayerna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!