NaslovnicaVijestiReal Madrid bi mogao biti kažnjen oduzimanjem bodova

Real Madrid bi mogao biti kažnjen oduzimanjem bodova

Real Madrid je ostvario pobjedu protiv Getafea, dok je Atletico Madrid doživio poraz od Elchea. Ova kombinacija rezultata vratila je Real Madrid na drugo mjesto tabele španjolskog prvenstva. Unatoč pobjedi od 1:0 u subotnjoj utakmici, postoji mogućnost da Real Madrid izgubi tri boda i padne iza svog gradskog rivala.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Getafe je službeno podnio žalbu protiv Reala zbog incidenta koji se dogodio u 84. minuti. Trener Reala, Carlo Ancelotti, najavio je zamjenu igrača i poslao Alvara Odriozolu umjesto Marca Asensija. Međutim, njegove planove poremetila je ozljeda Eduarda Camavinge, pa je umjesto Asensija prema klupi krenuo Camavinga.

Getafe tvrdi da je Zamjena koju je napravio Real Madrid već izvršena kada je Alvaro Odriozola ušao na teren, što znači da je trebao zamijeniti Maria Asensija, dok je Eduardo Camavinga trebao ostati na klupi. Prema njihovom mišljenju, u nastavku utakmice je igrao igrač koji nije smio biti na terenu. U toj utakmici, Luka Modrić je ušao i igrao posljednjih pola sata.

Real Madrid ima rok od tri dana za svoju reakciju na situaciju. Getafe se nada da će rezultat biti promijenjen u njihovu korist, jer bi to za njih značilo spašavanje. Trenutno se nalaze u zoni ispadanja iz lige, samo bod udaljeni od pozicije koja bi im osigurala ostanak.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!