NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Real Madrid izbačen iz španjolskog kupa!

SLUŽBENO: Real Madrid izbačen iz španjolskog kupa!

Nakon što je Cheryshev nastupio u prvoj utakmici 1/16 finala Copa del Rey protiv Cadiza, iako nije imao pravo nastupa, španjolski nogometni savez donio je odluku o izbacivanju Real Madrida iz Copa del Rey.
Cheryshev izlazi

Podsjećamo, Cheryshev je postigao gol za Real Madrid već u 3’minuti u utakmici u kojoj je Real Madrid slavio sa 3:1.

U 46’minuti, nakon što je Rafa Benitez shvatio kakvu je pogrešku napravio, zamijenio je Cherysheva iz igre, međutim šteta je već bila učinjena.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Naime, predsjednik La Lige, Javier Tebas, izjavio je kako će Real Madrid, kako sada stvari stoje, biti izbačen iz Copa del Rey. Ipak, Real Madrid ima pravo žalbe na ovu odluku, te postoji mogućost da bi ovaj spor mogao završiti i na sudu za sportsku arbitražu! Kraljevi će se žaliti u srijedu, a posljednja šansa mogao bi im biti Sportski sud u Lausannei, no prošle sezone je zbog iste stvari izbačena Osasuna, pa ćemo vidjeti vrijede li ista pravila za sve.

Jučerašnje opravdanje Florentina Pereza na ovaj amaterski propust kraljavskog kluba bilo je da Cheryshev nije službeno obaviješten o suspenziji. Naime, kako je predsjednik kluba izjavio, nitko u klubu nije znao da je Cheryshev suspendiran, te su, nakon sastanka, izašli u javnost sa stavom da odluka o suspenziji nije pravomoćna budući da ih nitko nije obavijestio o istoj, te se pozivaju na članak 41.

Simpatizeri i navijači Barcelone ovu vijest dočekali su sa oduševljenjem, te su užarili društvene mreže sprdajući se sa ovom amaterskom pogreškom kraljevskog kluba. Sigurni smo da u ovom trentku nije lako treneru Real Madrida, Rafi Benitezu i predsjedniku kluba Florentinu Perezu budući da su navijači gnjevni i traže njihove ostavke.

[excerptlist ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!