NaslovnicaVijestiReal Madrid poslao ponudu za Joška Gvardiola

Real Madrid poslao ponudu za Joška Gvardiola

Nevjerojatni nastupi Joška Gvardiola za hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu učinili su mladog braniča još traženijim nego prije. Pouzdani izvori su skoro pisali kako je njegov transfer u Chelsea skoro gotov i to za oko 100 milijuna eura, ali to bi se dogodilo tek nakon što završi sezonu u Leipzigu.

Međutim, sada talijanski mediji pišu kako Chelseajev posao kvari Real, koji je već poslao ponudu od 90 milijuna eura za Joška, ali također bi prešao tek na ljetnom prijelaznom roku od početka nove sezone. Talijani kažu da Leipzig nema ništa protiv Gvardiolinog prelaska u Real Madrid, ali žele 100 milijuna eura za njega.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Gvardiol bi, ukoliko se ovaj transfer ostvari, postao najskuplji branič u povijesti nogometa. Srušio bi rekord Harryja Maguirea, za kojeg je United prije tri godine platio 87 milijuna eura Leicesteru.

Prodajom hrvatskog reprezentativca za 90 milijuna eura Leipzig bi zaradio pet puta više novca nego što su potrošili na njegovo dovođenje iz Dinamo Zagreba.

Gvardiol je u Leipzig došao za 18.8 milijuna eura. Dinamo Zagreb prema ugovru sa Leipzigom ima 20% od ukupne zarade na njegovoj sljedećoj prodaji, a ako bi ga prodali za spomenutu sumu, zaradili bi čak 71.2 milijuna.

Hrvatskom prvaku bi pripalo čak 14.24 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!