NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRATI DVIJE SUPERZVIJEZDE: Zbog njih ovog ljeta troše više od...

REAL MADRID PRATI DVIJE SUPERZVIJEZDE: Zbog njih ovog ljeta troše više od 300 milijuna eura!

Nakon vrlo loše sezone, Real Madrid će navodno napraviti velike promjene u momčadi ovog ljeta.

REAL MADRID PRATI

Španjolski giganti, ne samo da su završili sa 19 bodova manje od Barcelone u La Ligi, već su ispali i iz Lige prvaka i Kupa Kralja ranije nego što se očekivalo.

Julen Lopetegui i Santiago Solari su izgubili svoje poslove, ali sa Zinedine Zidaneom nazad na Bernabeu, oni će se nadati stabilnosti i povratku na svoju prethodnu slavu pod francuskim taktičarom.

Da bi se to postiglo, pojačanja će vjerojatno biti potrebna ovog ljeta, a prema Marci, moglo bi doći i do potpisivanja velikih zvijezda kako bi pojačali svoj napad.

Real Madrid navodno pažljivo prati Neymara i Kyliana Mbappea i najmanji znak da bilo koji od ovog dvojca želi napustiti glavni grad Francuske ovog ljeta će aktivirati Los Blancose.

Ove vijesti nam dolaze nakon što je Mbappe nagovijestio odlazak ovog tjedna, iako BBC Sport primjećuje da je PSG od tada navodno rekao da od toga nema ništa.

Transfer Real Madrida za Francuza ili Neymara bi definitivno zakomplicirao stvari, iako je Marca naglasila da Los Blancosi žele izbjeći bilo kakvu štetu u njihovom odnosu sa divovima iz Ligue 1 i neće napraviti transfer potez ako nisu sigurni da će biti uspješan.

Zanimljivo je, međutim, dodaje se da će Real morati da prilagodi svoj budžet kako bi finansirali jedan takav transfer, jer trenutno Marca izvješćuje kako planiraju potrošiti 300 milijuna eura ovog ljeta, uz pomoć od 200 milijuna eura od prodaje igrača.

Naravno, s obzirom na mnoga područja slabosti koja se mogu riješiti zajedno sa mogućim dolaskom Mbappea ili Neymara, 300 milijuna eura vjerojatno neće pokriti oba transfera. Zauzvrat, Real Madrid će se možda pripremiti za potrošnju izvan predviđenog proračuna za ljeto.

[Finale Hrvatskog kupa] Dinamo Zagreb – Rijeka

Prijenos finala Hrvatskog kupa možete pogledati na HNTV s početkom u 17:55 a oklade uplatiti kod bet365 kladionice koja daje do 25€ bonus kredita dobrodošlice novim igračima. Uzmi bonus kredite dobrodošlice za finale Hrvatskog kupa. (T&C Apply, Gamble Responsibly, 18+)

Dinamo Zagreb Rijeka finale hrvatskog kupa

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!