NaslovnicaVijestiREAL MADRID ODBIO DVIJE PONUDE LIVERPOOLA: Jurgen Klopp očajnički želi igrača i...

REAL MADRID ODBIO DVIJE PONUDE LIVERPOOLA: Jurgen Klopp očajnički želi igrača i šalje treću ponudu od 100 milijuna eura

Konačno, ovo je posljednji dan u Ligi prvaka ove sezone – možete li osjetiti to uzbuđenje? Liverpool će igrati protiv nosioca Real Madrida na olimpijskom stadionu u Kijevu, u utakmici u kojoj se očekuje obilje golova.

REAL MADRID ODBIO

Obje ekipe imaju smrtonosne napade – postigli su 70 golova u kombinaciji ovogodišnjeg turnira – ali obrana je upitna, što je savršeno za Mohamed Salaha i Cristiana Ronalda.

Salah i Ronaldo će igrati jedan protiv drugog u finalu Lige prvaka i postoji osjećaj da će jedan od njih odlučiti utakmicu.

No, za menadžera Liverpoola, Jurgen Kloppa, činjenica da je Liverpool stigao u finale je jedna od najvećih priča, jer pokazuje da su ponovo među elitom u Europi.

“Ne mislim da nam je potreban trenutak da se vratimo”, rekao je Nijemac u petak. “Mislim da je očito da smo se vraitli. To je apsolutno očito.”

[su_champions_league_final]

“Da biste se kvalificirali za finale, to pokazuje da ste se vratili. Da biste ga osvojili, trebate malo sreće, a takve stvari su uključene, ali smo se vratili prije svega.”

“Čak i ako pobijedite, ne možete se zaustaviti, ako izgubite, ne možete se zaustaviti. Jako mi se sviđa način na koji djelujemo kao klub, kao tim.”

Liverpool je postigao nešto posebno pod vodstvom Kloppa i nije pretjerivanje da su jedan ili dva igrača daleko od izazova na svim frontovima sljedeće sezone.

Naby Keita je već trebao stići ovog ljeta i očekuje se da će Klopp iskoristiti nešto od 145 milijuna funti zarađenih od prodaje Philippe Coutinha u siječnju kako bi se potaknula daljnja pojačanja.

[su_champions_league]

Prema AS-u, menadžer Liverpoola zapravo prati jednog igrača kojeg je već dva puta pokušao potpisati u proteklih 12 mjeseci. Taj igrač je Marco Asensio.

Liverpool je napravio 50 milijuna eura i 100 milijuna eura ponude za 22-godišnjaka prošlog ljeta, odnosno u siječnju, ali nije uspjelo u oba slučaja.

No, Redsi još uvijek neće odustati i sada žele poslati još jednu ponudu od 100 milijuna eura ovog ljeta.

Kao da je trebalo još nešto da učini ovo finale Lige prvaka zanimljivim, ali zainteresiranost Nijemca za igrača Reala je ovo finale učinilo još zanimljivijim u to smo sigurni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!