NaslovnicaVijestiReal Madrid zadaje TEŽAK UDARAC Barceloni: Kovačića će u Madridu zamjeniti ovaj...

Real Madrid zadaje TEŽAK UDARAC Barceloni: Kovačića će u Madridu zamjeniti ovaj igrač!

Mateo Kovačić vjerojatno će napustiti Real Madrid u novoj sezoni. Interes za reprezenativca Hrvatske pokazali su klubovi iz Italije i Engleske, a njegova zamjena u Madridu mogla bi podići mnogo kontraverzi u Španiji.

Real Madrid zadaje

 

Izvrsni hrvatski veznjak Mateo Kovačić došao je na naslovnicu Marce. Ne zbog njegove asistencije Ivanu Rakitiću za treći gol protiv Argentine, već zbog njegove izjave da želi igrati više i da će stoga vjerojatno napustiti Real Madrid.

Iako u stvarnosti nisu sretni s idejom dće Kovačić napustiti Madrid oni mu ne žele raditi previše problema na odlasku iz Madrida. Poznati španjolski sportski časnik već je našao zamjenu za Hrvaat. A to ne bi trebalo biti nitko drugi nego djete Barcelone, Thiago Alcantara!

>> ŠVICARSKI JUNAK I SRPSKI NEPRIJATELJ: Zbog dobrih predstava na Mundijalu, Shaqiri pred transferom karijere

Nizkorasli veznjak u posljednjih nekoliko godina jedan od najvažnijih igrača njemačkog nogometnog velikana Bayerna, a Marca piše da je Thiago već odlučio doći u Madrid -iako je za njega ozbiljno zainteresirana Barcelona – i to zbog novog trenera Kraljevskog kluba Juliana Lopeteguija.

[su_bet365_app]

Bivši trener španjolskog nacionalnog tima ima dobar odnos sa Thiagom, u vrijeme kada je on sjedio na klupi Španjolske, Thiago je bio jedan od najvažnijih kotačića španjolske reprezentacije. Real je naovdno spreman ponuditi 70 miliona za Thiaga što bi trebalo biti dovoljno da ga puste iz Munchena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!