NaslovnicaVijestiReal osigurao dolazak Kyliana Mbappea. Francuz će samo za potpis dobiti od...

Real osigurao dolazak Kyliana Mbappea. Francuz će samo za potpis dobiti od 60 do 80 milijuna eura!

Španjolska Marca navodi kako je dolazak Kyliana Mbappea u Real Madrid gotova stvar. Naime, pišu o tome kako su se pregovori između Reala i Mbappea intenzivirali posljednjih tjedana, te kako će pasti potpis ugovora, iako neće objavljivati ništa službeno do kraja sezone.

Marca je objavila: “Sapunica zvana Mbappe se bliži kraju. Ako sve prođe kako se očekivalo, potpisivanje ugovora bi se trebalo dogoditi sredinom sljedećeg tjedna.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Potpis francuskog napadača Madridu je postao prioritet i glavna misija predsjednika Florentina Pereza. Prošle sezone je PSG odbio bogate ponude za Kyliana Mbappea, a sada će klub iz Madrida uspjeti u svojoj namjeri, samo klub iz Pariza neće dobiti nikakvu odštetu.

Između ostalog, Marca također navodi kako će Mbappe samo za potpis ugovora sa Realom dobiti između 60 i 80 milijuna eura, a godišnja plaća će iznositi oko 25 milijuna eura.

Real Madrid bi tako trebao postati treći klub Mbappea u njegovoj karijeri, nakon Monaca i PSG-a.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!