NaslovnicaVijestiReal Madrid se suočava s najtežim tjednom ove sezone: Tri velike utakmice...

Real Madrid se suočava s najtežim tjednom ove sezone: Tri velike utakmice u sedam dana

Real Madrid je u posljednja dva tjedna pokazao sjajnu igru u najvažnijim natjecanjima. Nakon uvjerljive pobjede protiv Barcelone (4:0) u uzvratu polufinala Kupa kralja, te pobjede protiv Chelsea (2:0) u revanšu četvrtfinala Lige prvaka, Los Blancosi su zacementirali svoju poziciju kao konkurentan tim za osvajanje duple krune. Međutim, njihov raspored će biti izrazito težak u narednim tjednima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon nekoliko slobodnih dana, Real Madrid će započeti svoj naporan raspored 2. svibnja, kada gostuje kod Real Sociedada u derbiju 33. kola La Lige. Domaćin se žestoko bori za plasman u Ligu prvaka, pa Real ne može očekivati nimalo lak meč, posebno jer ih gradski rival Atletico Madrid ugrožava u borbi za drugo mjesto na tabeli. Stoga, Real Madrid se neće opuštati, jer ih samo četiri dana kasnije očekuje još jedan važan susret.

Kraljevi će 6. svibnja igrati finale Kupa kralja protiv Osasune, a baskijski klub želi iskoristiti priliku i osvojiti svoj prvi trofej u povijesti. U ovom meču očekuje se da će Osasuna dati sve od sebe i boriti se protiv velikana. Međutim, samo tri dana nakon finala kupa, Real Madrid će se suočiti s još jednim izazovom, jer će dočekati Manchester Cityja u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!