NaslovnicaVijestiReal uporan u lovu na Lewandowskog, u Bayernu donijeli odluku!

Real uporan u lovu na Lewandowskog, u Bayernu donijeli odluku!

Real Madrid je sve uporniji u lovu na Lewandowskog, a čini se da su u Bayernu donijeli odluku o sudbini njihovog najboljeg igrača i strijelca.

Madridski Real sprema rekonstrukciju ekipe. I ima velike planove. Prema pisanju medija u Španjolskoj, Real je krenuo po prvu metu – Roberta Lewandowskog.

Navodno, Poljak i Real su se dogovorili oko uvjeta, a ukoliko Bayern pristane, Lewandowski će potpisati dvogodišnji ugovor.

[su_watch_live_football]

A to je, čini se, najveća poteškoća u čitavoj priči – nagovoriti Bavarce da puste jednog od najboljih igrača. Bajernu novac nije prijeko potreban i nema razloga da pusti Lewandowskog.

Ipak, još se ne zna da li će na klupi Bayerna i poslije ljeta ostati Jup Heynckes, i da li on (ili budući trener Bayerna) smatra da je Poljak neophodan za prvaka Njemačke.

Transfer glasine: United troši 40 miliona funti na tinejdžera, Inter kupuje u Romi, Modrić označio svog nasljednika u Realu

Kako je Messi postao jedan od najboljih svih vremena te čega se morao odreći?!

Real razmišlja i o Harryju Kaneu, ali nisu optimisti, pošto prvi čovjek Tottenhama Daniel Levy uporno odbija da sjedne za sto i pregovara o transferu.

Real iza sebe ima lošu sezonu, pošto nisu konkurentni Barceloni u utrci za naslov. Liga prvaka može “spasiti” sezonu, jer je Real izbacio PSG, a u četvrtfinalu se sastaje sa Juventusom.

Florentino Perez zato za narednu sezonu ima ogromne planove, a krajnji cilj je dovođenje Neymara iz PSG-a.

Ipak, njemački mediji saznaju od izvora bliskom vrhu Bayerna da taj klub zna jedino da je Manchester United zainteresovan za usluge Poljaka, ali ne i Real Madrid, te da ne nemaju namjeru da popuste i prodaju svog najboljeg strijelca.

Moguće je da je čak kraljevski klub izgubio interes za Roberta s obzirom na to da su sve češće spekulacije da bi Neymar mogao da prijeđe u Real.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!