NaslovnicaVijestiRenato Sanchez objasnio zašto je odbio ponudu Manchester Uniteda

Renato Sanchez objasnio zašto je odbio ponudu Manchester Uniteda

Novo pojačanje minhenskog Bayerna, Renato Sanchez, danas je potvrdio da je i Manchester United poslao ponudu za njega, ali je on želio preći u bavarski klub.

Renato Sanchez objasnio zašto je odbio ponudu Manchester Uniteda

Njemački prvak je imao veliku konkurenciju u utrci za potpis velikog portugalskog talenta, ali su ga uspjeli dovesti za 35 miliona eura ranije ovog mjeseca, a njegovo predstavljanje na Allianz Areni će uslijediti nakon otvaranja transfer roka.

Jedan od klubova koji je također bio zainteresovan za usluge 18-godišnjaka je Manchester United, ali Sanchez priznaje da je odbio prelazak u engleskog velikana jer mu je želja osvajati trofeje.

“Manchester United je poslao ponudu, mislim da je to dobro poznato svima, ali sam imao i još drugih ponuda. Izabrao sam Bayern Munchen jer je to veliki klub. Imao stadion kapaciteta 65,000 i atmosferu sličnu kao u Benfici. Želim osvajati trofeje.”

Njegova odluka odbijanja Manchester Uniteda pokazuje koliko je klub nazadovao otkako je Sir Alex Ferguson napustio Old Trafford. Pod vodstvom legendarnog Škota, vjerujemo da bi Sanchez malo više razmislio o eventualnoj ponudi Crvenih vragova.

Sanchez iza sebe ima vrlo dobru sezonu u kojoj je pomogao Benfici da osvoji domaće prvenstvo, a također su i daleko stigli u Ligi prvaka. Kao nagradu za sve to, mladi Portugalac je dobio poziv za Europsko prvenstvo, te se nalazi među 23 igrača koji putuju u Francusku.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!