NaslovnicaVijestiReprezentativac Bosne i Hercegovine jedan od glavnih kandidata za dres Barcelone!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine jedan od glavnih kandidata za dres Barcelone!

Jedna od glavnih zadaća Barcelone tijekom tijekom ljetnog transfer roka će biti pojačati lijevu stranu defanzivne linije. Pripremili su popis potencijalnih pojačanja, od kojih jedno može doći iz engleske prijestolnice i koji je ujedno i najveći kandidat za dres Barce.

Katalonski div Barcelona traži rješenje za položaj nogometaša na lijevoj strani defanzivne linije. Jordi Albi u klubu godinama nosi svu odgovornost na svojim plećima, te će u klubu pokušati dovesti još jedno veliko pojačanje tijekom ljetnog transfer roka.

Transfer glasine: De Ligt bira između ova dva kluba, Carrasco se vraća na velika vrata, Conte želi zvijezdu Reala u Interu

Očekuje se da će za Sead Kolašinaca, braniča Arsenala, Barcelona ponuditi 20 milijuna eura te se upravo on nalazi na vrhu popisa želja, prenosi Mundo Deportivo. Nogometaš iz BiH nije počeo najbolje sezonu, ali je ipak skrenuo pažnju svojim nastupima u drugom dijelu sezone.

Na popisu Barcelone navodno se nalazi osam imena a pored Kolašinca tu su još Wendell iz Bayera, Raphael Guerreiro iz Dortmunda, Junior Firpo iz Betisa, Filipe Luis iz Atletica, Alex Telles iz Porta, Juan Bernat iz PSG-a i Kieran Tierney iz ekipe Celtica.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!