NaslovnicaVijestiTransfer glasine: De Ligt bira između ova dva kluba, Carrasco se vraća...

Transfer glasine: De Ligt bira između ova dva kluba, Carrasco se vraća na velika vrata, Conte želi zvijezdu Reala u Interu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Ajax odbio ponudu

Yannick Carrasco tvrdi kako još uvijek postoji samo jedan tim koji je posebno zainteresiran za njegovo potpisivanje jer jasno je kako će krilni nogometaš napustiti klub iz kineske Super lige Dalian Yifang, tvrdi Sky Sports. Arsenal je od ranije povezan s Belgijancem koji se želi vratiti u Europu nakon što je napustio Atletico Madrid i otišao na kratku azijsku avanturu.

RAIOLA PORUČIO DE LIGTU: Evo između koja dva kluba mora izabrati!

Matthijs de Ligt izabrat će između Paris Saint-Germaina i Barcelone ovo ljeto, navodi RMC Sport. Nizozemski defanzivac posljednjih je tjedana povezan s Manchester Unitedom, Liverpoolom i Juventusom, ali PSG i Barca su jedina dva kluba koja su ostala u utrci i sada je na igraču da donese odluku; Paris ili Barcelona.

Antonio Conte želi da Inter potpiše Garetha Balea iz Real Madrida, tvrdi se na El Chiringuito de Jugones.Jasno je da će velški napadač otići iz španjolskog glavnog grada jer se ne uklapa u planove trenera Zinedina Zidana. Novi trener Intera Conte vjeruje da bi Bale bio dobar dodatak njegovoj momčadi i nada se da će ga ovog ljeta uspjeti dovesti, iako Baleova cijena i plata mogu praviti velike transfere.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!