NaslovnicaVijestiReprezentativac Hrvatske u iznenađujućem transferu prelazi u Manchester City?

Reprezentativac Hrvatske u iznenađujućem transferu prelazi u Manchester City?

Mateo Kovačić, veznjak Chelseaja, još uvijek nije potpisao novi ugovor sa klubom iz Londona. S obzirom na to da mu trenutni ugovor istječe na kraju iduće sezone, on je sada u fazi razmišljanja o drugim mogućnostima osim ostanka u Chelseaju.

Kovačić bi volio igrati važnu ulogu u Chelseaju, kao što je činio dosad, ali u Londonu nisu sigurni da to mogu jamčiti četverostrukom osvajaču Lige prvaka. S druge strane, ni sam Kovačić nije siguran hoće li prihvatiti ulogu rotacijskog igrača u momčadi koja ima niz problema. Stoga će razmotriti druge opcije koje mu stoje na raspolaganju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema britanskim medijima, jedna od opcija koja postaje sve privlačnija za Matea Kovačića je Manchester City. Iako tamo ne bi imao zajamčenu poziciju startera, Kovačić bi i dalje dobio značajnu minutažu i ulogu u rotaciji. Također bi imao priliku boriti se za najveće trofeje u nogometu.

Hoće li do transfera doći, ostaje za vidjeti, no jedna stvar je jasna – ako Manchester City zaista želi Matea Kovačića, onda Hrvat vuče sve konce u svojim rukama i Chelsea će se morati prilagoditi njegovim zahtjevima, bilo da se radi o produženju ugovora sa značajnom ulogom u momčadi ili transferu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!