NaslovnicaVijestiRijeka u velikim problemima. Mogli bi ostati bez desetorice igrača pred odlučujući...

Rijeka u velikim problemima. Mogli bi ostati bez desetorice igrača pred odlučujući derbi sa Dinamom

Uoči velikog derbija između Rijeke i Dinama, preostalo je još samo jedno kolo. Vodeće momčadi SuperSport HNL-a susrest će se 5. svibnja na stadionu Rujevica, u utakmici koja bi mogla odrediti prvaka. Prije tog ključnog susreta, Rijeka će se suočiti s Lokomotivom, dok će Dinamo igrati protiv Varaždina.

U narednim utakmicama, nekoliko igrača Rijeke i Dinama mora biti oprezno kako bi izbjegli dobivanje trećeg žutog kartona, jer bi to rezultiralo njihovim suspenzijama, te bi propustili veliki derbi.

U Rijeci, desetorici nogometaša prijeti opasnost od dobivanja trećeg žutog kartona. Ključni igrači poput Marka Pjace i Nediljka Labrovića morali bi biti posebno oprezni protiv Lokomotive. U slučaju da dobiju žuti karton, preskočili bi derbi s Dinamom. Osim njih, Bruno Bogojević, Danilo Filipe De Melo Veiga, Emir Dilaver, Bruno Goda, Niko Galešić, Veldin Hodža, Emmanuel Banda i Franjo Ivanović također moraju biti oprezni kako ne bi propustili ključnu utakmicu.

Dinamo također mora paziti na šestoricu igrača: Arijan Ademi, Sandro Kulenović, Josip Mišić, Stefan Ristovski, Gabriel Vidović i Moreno Živković.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!